Resultaten voor speltherapie dordrecht

speltherapie dordrecht
OPD-Dordrecht speltherapie coaching E. Bos Orthopedagogiek.
Marjan is moeder van 3 kinderen en heeft in 2009 haar eigen praktijk het OPD Orthopedagogen en psychologenpraktijk Dordrecht opgezet. Naast speltherapie, biedt OPD-Dordrecht ook coaching voor volwassenen aan en begeleiding voor kinderen. Voor meer informatie kunt u de site van het OPD-Dordrecht bezoeken.
google
Speltherapie Praktijk voor Kinder en Jeugdpsychologie Dordrecht.
Praktijk voor Kinder en Jeugdpsychologie Dordrecht. Skip to content. Differentiatie en fasetherapie. Search for: Search. Home / Behandelaanbod / Speltherapie. Spelen is voor een kind een natuurlijke bezigheid. Bij speltherapie wordt spel gebruikt als middel om een kind te helpen bij het verwerken van emotionele problemen.
beste koop wasdroger
Locaties TriviumLindenhof.
3312 GA Dordrecht. 088 892 80 25. Toon op kaart. Crisisopvang in Dordrecht. TriviumLindenhof heeft in Dordrecht twee locaties voor crisisopvang. Telefoonnummer overdag: 078 633 47 00 Jeugdbescherming West. Telefoonnummer buiten kantooruren: 0251 26 34 59. Wie wij zijn en wat wij doen.
laptop reparaties eindhoven
HET TEAM.
KinderPunt Dordrecht is een deskundig en bezield netwerk van samenwerkende praktijken voor specialistische zorg aan kinderen en hun gezin. Om het kind in zijn totaliteit te kunnen benaderen bieden we een breed scala aan zorg. Het initiatief tot de KinderPunt Dordrecht is genomen door Lianne Zwakhals de Keizer.
Praktijk 078.
Praktijk078 bestaat sinds januari 2014, maar de meeste hulpverleners zijn al jaren werkzaam binnen Dordrecht en omstreken. Vanaf 1 januari 2014 gaan acht praktijken samen verder onder één dak. Praktijk078 biedt een breed scala aan zorg voor kinderen en volwassenen.
Logopediepraktijk Winterswijk: Home.
Wanneer u door uw huisarts, specialist of orthodontist verwezen bent voor logopedie, bent u van harte welkom in onze logopediepraktijk aan de Torenstraat in het centrum van Dordrecht. U kunt ook gebruik maken van de directe toegankelijkheid en zelf uw vragen aan ons voorleggen. Verstaanbaar en duidelijk kunnen spreken is belangrijk om goed te kunnen communiceren in de huidige maatschappij. Vroegtijdige onderkenning en behandeling van problemen in de taal-spraakontwikkeling zijn van groot belang voor de algehele ontwikkeling van een kind. Als volwassene is verstaanbaar en begrijpelijk spreken een voorwaarde om te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Sommige ziektebeelden/ aandoeningen of overbelasting kunnen stemproblemen veroorzaken of woordvindingsmoeilijkheden of articulatieproblemen of problemen met eten/drinken. Om u of uw kind zo goed mogelijk te begeleiden, stemmen wij de zorg af met andere zorgverleners. Zo werken wij aan de Torenstraat samen Franciska Klaren en Saskia Ligt oefentherapeuten en Inge van der Plas van praktijk voor speltherapie Andersom.
Speltherapie Anders-Om.
U kunt mij bereiken door mij een e-mail te sturen of te bellen. KvK nummer 58594647. AGB code praktijk 90-057907. AGB code speltherapeut 90-049503. Lidnummer NVVS K-14021. Facebook LinkedIn Google. 3311 GR Dordrecht. Copyright 2013 by Speltherapie Anders-Om. Developed by Neogrey Ltd.

Contacteer ons