Meer resultaten voor speltherapie groningen

speltherapie groningen
home Nederlandse vereniging van speltherapeuten.
Onze leden delen hun kennis en vaardigheden, zodat we de kwaliteit van speltherapie hoog kunnen houden Wij zijn van mening dat het spel als middel om kinderen verder te helpen blijvend een krachtig middel is. Speltherapie wordt ingezet als kinderen sociale en emotionele problemen ervaren.
google adverteren
Aanbevelingen Speltherapie Frances van de Ven.
Ze keek er elke week naar uit om naar speltherapie te gaan, omdat ze ook merkte dat ze hier veel aan had. Ze kan nu weer rustig gaan slapen en weet beter hiermee om te gaan. Cecile Middelhoff supervisor opleiding speltherapie.:
liter
Kindercoaching Kindertherapie Speltherapie Friesland.
Speltherapie en kindertherapie in Groningen. Ben je op zoek naar een goede kindercoach in de provincie Groningen dan kun je ook terecht bij Speltherapie Drenthe. Ik ben Margaretha Zorgdrager en ik ben gevestigd in Annen, goed te bereiken vanuit Groningen.
laptop reparaties eindhoven
Speltherapie Vind-een-Therapeut.nl.
Speltherapie is een vorm van psychotherapie speciaal voor kinderen. Het spel wordt gebruikt als ingangsweg om bepaalde moeilijkheden bij het kind op een aangename en toegankelijke manier aan te pakken. Het doelbewuste spel wordt aangepast aan het niveau en de beleving van het kind.
Speltherapie kinderen Kindertherapie Kindercoaching.
Spelen is fijner dan praten, zeker als het om gevoelens gaat. Je kind kan weer worden wie het is; stralend en zelfbewust. Praktijk voor Speltherapie Margaretha Zorgdrager. De Praktijk voor Speltherapie Margaretha Zorgdrager is er voor je kind en voor jou.
Nicoline Hoekstra.
Mijn studie psychologie heb ik in Groningen gevolgd, waar ik zeven jaar heb gewoond. Mijn ambitie om psychotherapeut voor kinderen te worden, is ontstaan toen ik naast mijn studie zeilinstructrice was op een zeilschool in Friesland. Hier heb ik veel kinderen leren zeilen, leuke zeilkampen voor ze verzorgd en nieuwe instructeurs opgeleid. Ik merkte dat ik goed aansluiting kon vinden bij diverse kinderen en jeugdigen en dat ik erg geboeid raakte door kinderen waarbij het niet vanzelf ging. Bijvoorbeeld kinderen die buiten de groep vielen, jongeren die zich niet hielden aan regels, kinderen die moeilijker leerden. Deze ervaringen hebben eraan bijgedragen dat ik me tijdens mijn studie en daaropvolgend werk ben gaan richten op kinderen en jeugdigen met problematiek. Therapie bij hechtingsproblemen. Bij kinderen met hechtingsproblemen wordt differentiatie en fasetherapie ingezet. Wekelijks krijgt het kind speltherapie, waarbij er extra aandacht is voor leren differentiëren.
Verwerkingsgroepen seksueel misbruik en speltherapie Elker CJG Haren.
Volwassenen, Jongeren, pubers en tieners, Kinderen. Elker heeft verwerkingsgroepen, die hulp bieden aan kinderen, jongeren en hun ouders, gericht op de verwerking van seksueel misbruik. Speltherapie biedt hulp aan kinderen en jongeren met emotionele problemen en/of trauma's. 9722 CH Groningen.
Ouders Speltherapie.
Je kind kan naar deze therapie verwezen worden door het lokale wijkteam, de huisarts, medisch specialist of een professional van Centrum Jeugd en Gezin. Meer informatie over speltherapie? Neem contact op met het Team Aanmelding Advies van Elker. Stel een vraag. Gemeente Ik woon in. Ik woon buiten de provincie Groningen.

Contacteer ons