Zoeken naar speltherapie nijmegen

speltherapie nijmegen
Speltherapie, ouderbegeleiding, psychologie en intelligentieonderzoek NijmegenNijmegen, speltherapie, psychologie Praktijkabrazos.nl.
Mijn naam is Ellen van den Heuvel, woonachtig in Nijmegen. Als psychologe en speltherapeute heb ik een praktijk aan huis, te Nijmegen. Praktijk Abrazos genaamd. Praktijk Abrazos is een praktijk voor psychologie en speltherapie. Kinderen uit Nijmegen en omgeving kunnen hier terecht voor psychologische hulpverlening, speltherapie en/of intelligentieonderzoek.
advertentie
Speltherapie VakwerK Regio Nijmegen.
Speltherapie is daarom ook geschikt voor andere mensen met een ontwikkelingsleeftijd tot ongeveer 12 jaar die in hun gedrag laten zien dat zij last ervaren, maar dit niet kunnen verwoorden. Hoe werkt het? In spel kunnen opgedane nare ervaringen worden verteld en verwerkt: in spel kan alsnog iemand je komen helpen, kun je een andere afloop bedenken, of een alternatieve oplossing uitproberen. De speltherapeut observeert en sluit aan bij het spel van de cliƫnt en leert zo de speeltaal. Op die manier kun je samen al spelend zoeken naar nieuwe inzichten, ervaringen of gedrag. En soms ook leren om woorden te vinden, zodat andere mensen gemakkelijker kunnen begrijpen wat je bedoelt en zo beter voor je kunnen zorgen. Klik hier voor speltherapeuten die aangesloten zijn bij VakwerK regio Nijmegen.
vaatwasser aanbieding
Speltherapie, ouderbegeleiding, psychologie en intelligentieonderzoek Praktijk AbrazosPraktijk Abrazos Speltherapie, ouderbegeleiding, psychologie en intelligentieonderzoek.
Praktijk voor speltherapie, psychologie en ouderbegeleiding. Praktijk Abrazos biedt hulp aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 4-23 jaar die vastlopen in het dagelijks leven als gevolg van traumatische ervaringen, emotionele en/of sociale problemen. 6532 ZV Nijmegen. 1 januari 2016.: Vanaf deze datum wordt begeleiding van Praktijk Abrazos door de gemeenten uit de regio Rijk van Nijmegen vergoedt.
laptop reparaties eindhoven
Vuurvlinders Vuurvlinders Speltherapie Nijmegen Kidsproof Nijmegen.
Vervolgens vertaalt ze de themas die het kind in het spel laat zien in de oudergesprekken. Benieuwd naar deze manier van therapie om dichter bij je kind te komen? Meer informatie vind je op de website, klik door op de roze button. Deel deze tip. Vuurvlinders Speltherapie Nijmegen.
Hiljon Luijmes speltherapeut Boveldt Praktijk voor Kind, Ouder Opvoeding.
Hiljon Luijmes 1960, initiatiefnemer en eigenaar van praktijk Boveldt, is gediplomeerd speltherapeut en lid van de Nederlandse Vereniging van Speltherapeuten NVVS. Na haar opleiding HBO-IW in Nijmegen en de specialisatie opleiding Speltherapie in Utrecht die ze in 1993 met succes heeft afgerond, is Hiljon jarenlang werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening.
Praktijken Speltherapie VakwerK Regio Nijmegen.
Via onderstaande map ziet u een overzicht van alle praktijken die speltherapie aanbieden en aangesloten zijn bij VakwerK regio Nijmegen. Voor een overzicht van alle andere praktijken kunt u via het menu naar uw voorkeur zoeken. 06 48 24 26 04.
Contactgegevens Kindertherapie in Nijmegen, Beuningen, e.o. Kindertherapiepraktijk de Giraf.
Contactgegevens Kindertherapie in Nijmegen, Beuningen, e.o. Kindertherapie De Giraf. 6641 CD Beuningen. Kindertherapie De Giraf. 6531 RA Nijmegen. Kvk nummer: 53492684. Nu ook een speltherapie ruimte in Nijmegen, informeer naar de mogelijkheden! Kindertherapiepraktijk De Giraf Gemma Cools powered by AGiMA media design by GrafischGeregeld.
www.speltherapienijmegen.nl.
Op laagdrempelige wijze eens kennis te maken? Maak een afspraak voor een kostenloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je zo'n' twee keer per jaar een artikel met speelse tips ontvangen over spel, spelen, ontwikkeling, speltherapie en mijn eigen ervaringen als moeder?

Contacteer ons