Resultaten voor individuele begeleiding den haag

individuele begeleiding den haag
Den Haag Lijst gecontracteerde aanbieders Wmo zorg in natura.
Arbeidsmatige dagbesteding in zowel open als beschutte setting, individuele en ambulante begeleiding. Siriz biedt preventie, ondersteuning en zorg bij onbedoelde zwangerschap. Het hulpverleningsaanbod: keuzebegeleiding, begeleiding tijdens en na de zwangerschap, postabortus-hulpverlening, hulp bij een zorgwekkende 20-wekenecho, begeleiding bij vertrouwelijk bevallen, het plaatsen van een kind in een pleeggezin en bij afstand ter adoptie gastgezinnen.
whirlpool
Begeleiding Zorg@Home, thuiszorg in Den Haag en omgeving.
Zorg@home biedt individuele begeleiding aan cliënten, doorgaans via het PGB-WMO. Voor het aanvragen van deze ondersteuning, neemt u contact op met het Wmo-loket van uw gemeente. Inwoners van de gemeente Den Haag kunnen een aanvraag doen, via een digitaal formulier.
tattooing
Individuele Begeleiding-vacatures in Den Haag mei 2018 Indeed.nl.
Impegno 8 reviews Den Haag 3 plaatsen. De medewerker biedt onder supervisie van de teamcoach dagelijkse individuele ambulante begeleiding en ondersteuning aan cliënten en stimuleert cliënten tot het. 3 uur geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Impegno Vacatures in Den Haag.
laptop reparaties eindhoven
Begeleiding Den Haag de Nationale Hulpgids.
Den Haag Zorg@home Den Haag Begeleiding advertentie: Ons kleinschalige zorgteam heeft ruimte voor nieuwe cliënten voor persoonlijke verzorging. Zorg@home helpt u graag, door het ondersteunen bij / overnemen van de persoonlijke verzorging en het verlenen van individuele begeleiding. Onze kracht is de kleinschaligheid en de persoonlijke betrokkenh.
touchscreens
Heeft u individuele begeleiding nodigBTO Thuiszorg.
Voor het aanvragen van begeleiding individueel bij gemeente Den Haag, klik hier. Let wel: als u zorg wilt ontvangen van ons, dan is het aan te raden om bij de aanvraag te vermelden dat u van ons zorg wilt krijgen.
Den Haag Begeleiding Wmo.
Wilt u hulp bij uw schulden of administratie? Of wilt u hulp en advies bij uw ziekte? Met de Wet maatschappelijk ondersteuning Wmo helpt de gemeente u met individuele begeleiding. Uw begeleider helpt u bij situaties of zaken die u lastig vindt.

Contacteer ons