Meer resultaten voor begeleidend wonen rotterdam

begeleidend wonen rotterdam
wonen rotterdam - 3074 BT Rotterdam.
Op zoek naar een taxateur Rotterdam? Wij zetten het op een rij. Van Kleef NVM Makelaars heeft gecertificeerde taxateurs in dienst die een taxatierapport verzorgen waarbij kwaliteit gegarandeerd is. Onze taxatierapporten zijn officieel erkend door het Nederlandse Wonen Waarde Instituut NWWI.
Begeleid Wonen Begeleid op kamers Jongeren Hulpaanbod.
Zij kunnen een goede buur of maatje voor je zijn en jij voor hen. Je kunt Begeleid Wonen in Bennekom, Kampen, Lelystad Tikvah, Maassluis, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Woerden en Zwolle. Begeleid Wonen is vaak voor jongeren vanaf 18 jaar, in de regio Rotterdam zijn er ook plekken voor jongeren vanaf 16-17 jaar.
koffiemachine
Begeleid wonen psychiatrie Stichting Corridor Stichting Corridor.
Om in aanmerking te komen voor begeleid wonen heb je een indicatie GGZ extramuraal van de gemeente Rotterdam nodig. Voor meer informatie over het aanvragen van een indicatie kun je terecht bij de VraagWijzer. Verwijzers kunnen contact opnemen via de contactpagina voor verwijzers.
tattooing
Begeleid wonen Rotterdam de Nationale Hulpgids.
Begeleid wonen Hoek van Holland Begeleid wonen Hoogvliet Rotterdam Begeleid wonen Spijkenisse Begeleid wonen Groot-Ammers Begeleid wonen Goudriaan Begeleid wonen Kinderdijk Begeleid wonen Wijngaarden Begeleid wonen Streefkerk Begeleid wonen Heinenoord Begeleid wonen Krimpen aan Den IJssel Begeleid wonen Brandwijk Begeleid wonen Capelle aan Den IJssel Begeleid wonen Maasdam Begeleid wonen Molenaarsgraaf Begeleid wonen Strijensas Begeleid wonen Mijnsheerenland Begeleid wonen Nieuwpoort Begeleid wonen Mookhoek Begeleid wonen Puttershoek Begeleid wonen Maassluis.
google adwords
Wonen Humanitas DMH.
Het allerliefste wonen we thuis in onze vertrouwde omgeving, maar voor sommige mensen is dat niet mogelijk. Voor wie niet thuis kan blijven wonen, bieden wij begeleid wonen aan. Dat betekent dat cliënten in één van de huizen van Humanitas DMH wonen.
backlink
Kamertraining en begeleid wonen TriviumLindenhof.
Neem contact op met een van de locaties voor kamertraining en begeleid wonen. U kunt hier ook een afspraak maken voor een vrijblijvend oriëntatiebezoek. U kunt zich aanmelden via een wijkteam of jeugdteam in uw gemeente, een huisarts, medisch specialist of via Jeugdbescherming. Lees meer over de aanmeldprocedure. Deel dit artikel. Wie wij zijn en wat wij doen. JEUGD EN OPVOEDHULP. TriviumLindenhof biedt jeugd en opvoedhulp als. opgroeien en opvoeden niet meer vanzelf gaan. JONGEREN TOT 18 JAAR. Onze hulp is bedoeld voor kinderen en jongeren tot. 18 jaar en hun ouders. Regio Rotterdam en Zuid-Holland Zuid.
Sociale kaart Rotterdam Begeleid Zelfstandig Wonen Rotterdam-Zuid ASVZ.
Begeleid Zelfstandig Wonen BZW van ASVZ begeleidt, ondersteunt en geeft training aan mensen met een verstandelijke beperking die zelfstandig wonen of willen gaan wonen. Wanneer mensen met een verstandelijke beperking beschikken over een eigen woonruimte, kunnen zij ondersteuning krijgen in de woonsituatie.
Begeleid wonen.
Ef5 is een christelijk wooninitiatief in Veenendaal-Oost waar dertien jongvolwassenen 18 met een autisme spectrum stoornis en/of met een niet-aangeboren-hersenletsel wonen en begeleiding ontvangen van Agathos. Voor de bewoners is het een fijne combinatie van zelfstandig én begeleid wonen. Elke bewoner heeft een eigen appartement met daarbij het prettige idee dat er tijdens gezette tijden iemand aanwezig is in het gemeenschappelijke appartement bij wie zij terecht kunnen voor bijvoorbeeld hulpvragen en het maken van een praatje. Tijdens de gemeenschappelijke begeleiding in de ochtend en namiddag/avond zijn er momenten om samen te koken, te eten, koffie te drinken, een spelletje te spelen of een gezamenlijke activiteit te ondernemen. De individuele begeleiding is erop gericht om een zo zelfstandig mogelijk leven te realiseren in samenwerking met de bewoners en het netwerk. Meer informatie over de appartementen, de zorg en ondersteuning vindt u op de website. Ef5, Vrijheem 16, 3907 NA Veenendaal. Ravenswaard 5, 3078 PG, Rotterdam.
Begeleid op kamers Jongeren Hulpaanbod Timon.
Worstel je met schulden en heb je moeite met het vasthouden van school of werk? Of vind je het bijvoorbeeld moeilijk om vriendschap te sluiten? Dan is Begeleid Wonen bij Timon misschien iets voor jou. Timon heeft diverse vormen van Begeleid Wonen.

Contacteer ons