Meer resultaten voor palet dordrecht

palet dordrecht
Prenataal Screeningscentrum Drechtsteden, Het Palet Dordrecht.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Prenataal Screeningscentrum Drechtsteden, Het Palet, Dordrecht. Zorginstelling Prenataal Screeningscentrum Drechtsteden, Het Palet, Dordrecht. Alle echocentra in Dordrecht. Alle zorgaanbieders in Dordrecht. Partners van ZorgkaartNederland.
Artist
Spelzaal Palet Dordt Sport.
manchet
Mulitfunctioneel Centrum Het Palet Capelse Streekbouw.
Wij hebben opdracht gekregen om een multifunctioneel centrum het PALET te bouwen. Het ligt centraal in de wijk Stadspolders te Dordrecht. Het is een huis als een kleine stad waar sport, sociaal cultureel werk, een bibliotheek, een grand café en diverse commerciële ruimten onder één dak zijn samengebracht.
laptop reparaties eindhoven
Multi-functioneel centrum Palet Stadspolders Gemeente Dordrecht.
5 juni 2002. Multi-functioneel centrum Palet Stadspolders. Met meerderheid cf. Fracties van Groen Links en ECO-Dordt zijn tegen het voorstel. De gemeente online, snel en gemakkelijk., Over deze site. Duurzaamheid in Dordrecht. Samen houden we Dordrecht veilig. Duurzaam denken en handelen.
vrieskast
Locaties TriviumLindenhof.
088 892 80 25. Toon op kaart. Crisisopvang in Dordrecht. TriviumLindenhof heeft in Dordrecht twee locaties voor crisisopvang. Telefoonnummer overdag: 078 633 47 00 Jeugdbescherming West. Telefoonnummer buiten kantooruren: 0251 26 34 59. Wie wij zijn en wat wij doen.
Welkom Verloskundig Centrum Het Palet.
De prenatale screening en echo onderzoeken worden uitgevoerd door hoogopgeleide, ervaren echoscopisten. Bij Het Palet kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, waardoor u straks met plezier terugkijkt op het maken van de echos. Graag tot ziens bij ons echocentrum in Dordrecht, echocentrum in Den Haag, echocentrum in Papendrecht, of echocentrum in Puttershoek!

Contacteer ons